Anda Calon PPTN29 Yang Sedang Mencari Contoh Soalan Psikometrik Khas Untuk Rujukan Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 Sesi 15 Ogos 2018?

Usah Risau! Anda kini berada di Laman Tepat Untuk Mendapatkan Contoh Soalan Psikometrik Pegawai Tadbir N29 Yang Dimuatkan Dalam Pakej Rujukan Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 Versi Kemaskini 2018.

Panduan Ini Juga Lengkap Dengan Contoh Soalan Pegawai Tadbir & Jawapan Yang Bakal Jimat Masa Persediaan Anda

atau, Daftar Percuma Di Bawah. Kami Akan Email Link Tempahan Terus Kepada Anda. (Daftar Jika Anda Belum Mendaftar Sebelum Ini)

Masukkan Nama Anda Di Bawah Untuk Mendapatkan Link Tempahan Panduan Peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir
DAFTARKAN SAYA...
We value your privacy and will never spam you

Jualan Berkuota & Terkawal. Tempahan Akan Di Tutup Dalam Masa Terdekat

Sila Ambil Perhatian Calon Pegawai Tadbir N29! Anda Mempunyai Baki Masa yang Mencukupi Untuk Melakukan Persediaan dengan Menempah Panduan ini. Jualan akan DI BUKA dalam masa kurang dari...

whatsapp-image-2016-11-29-at-12-05-41-pm

Panduan ini BUKAN buku tetapi ebook format PDF (softcopy) . Anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun ebook ini apabila bayaran disahkan

Ini Merupakan Rujukan Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 Terkini. Untuk peperiksaan 2018, ianya khusus untuk peperiksaan PEGAWAI TADBIR N29. Rujukan ini adalah versi terkini mematuhi format 2018 bagi ambilan terkini

Bagaimana Panduan Ini Bakal Bantu Anda?

Ini Rujukan Khas Untuk Format Terbaru 2018

Format N29

Jadi, Kami Permudahkan Studi Anda Dengan Komponen Berikut (Bakal Dikemaskini Untuk Disesuaikan Dengan Format Peperiksaan 15 Ogos Nanti)

Contoh Soalan Psikometrik
 • CONTOH SOALAN PSIKOMETRIK TERKINI
SOalan Matematik Psikometrik
 • SOALAN PSIKOMETRIK PENGIRAAN
WhatsApp
 • CONTOH SOALAN PENGETAHUAN AM & JAWAPAN

Maka, Panduan Utama Pegawai Tadbir N29 Ini Disediakan Khas Untuk Anda Dengan Komponen Utama Mengikut Format Peperiksaan 2018

whatsapp-image-2016-11-29-at-12-05-41-pm

Panduan ini BUKAN buku tetapi ebook format PDF (softcopy) . Anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun ebook ini apabila bayaran disahkan

Rujukan ini disusun untuk memberikan 'booster' kepada persediaan anda. Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 nanti nampak mudah, tapi halangan besar menanti anda di hadapan jika tidak bersedia. Anda perlukan sesuatu yang komprehensif dan kami di sini mahu BANTU anda!

 • Menjimatkan masa anda! Kami bantu anda dengan penyediaan panduan terkini untuk anda. Anda bakal jimat 72 JAM!
 • Jelas format 2018! Jika anda menggunakan rujukan 2016 ke bawah, anda akan mengalami kerugian besar. Format telah diubah! Kami bantu anda faham format terkini!
 • Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + 'blur' peperiksaan online nanti.
 • Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaimana soalan ditanya.

... dan semua ini disusun rapi untuk bantu anda sukses sesi Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 nanti.

Selain pihak SPA, tiada yang lebih faham perjalanan tapisan peperiksaan Pegawai Tadbir N29 ini setanding Tim Infokerjaya kerana kami telah bersama calon sejak tahun 2008/09 dan menyaksikan sendiri transformasi tapisan ambilan Pegawai Tadbir N29 ini.

Ringkasnya, Anda Perlukan Panduan Pegawai Tadbir N29 Kerana;

 • Semenjak 2008 Panduan Keluaran Kami Telah Membantu Ribuan Calon
 • Ini Versi Update: Format Terkini 2018 berbeza dengan sesi terakhir Pegawai Tadbir N29 Lepas
 • Format terkini 2018 berbeza dengan sesi sebelum ini.
 • Lebih Contoh Soalan & Jawapan untuk melazimkan anda dengan format 2018
 • Percaya pada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana tidak tahu format soalan.
 • Update Percuma Selama 3 Tahun
 • Pelbagai Kelebihan Lain Sebagai Pembeli

Baca Ini Testimoni Sebenar Pembeli Yang Telah Berjaya

Rujukan kami telah membantu ribuan calon Peperiksaan sebelum anda. Anda yang lulus pada kali pertama ambil, anda yang dah 6 kali duduki peperiksaan baru lulus. ada yang 3 kali ambil peperiksaan dan akhirnya lulus setelah berkali-kali mencuba.

Banyak lah kisah mereka jika nak diceritakan. Anda baca sendiri kisah mereka ini... (calon 2014)

Jadi ambil peluang ini mendapatkan panduan ini dan berjaya dalam Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 nanti

Anda tak ada pilihan lain.. Anda kena BUAT SEHABIS BAIK untuk sesi peperiksaan kali ini...

Ianya bukan soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya lebih daripada itu. Soalan bocor ke ramalan tu tahap sekolah/universiti. Tinggalkan zaman tu. Kita nak masuk zaman pekerjaan. Kalau minda tu masih ada di kepala anda, ertinya anda masih belum cukup layak untuk masuk ke zaman kerjaya kerajaan tahun ini.

Apa yang anda perlukan adalah contoh soalan yang betul untuk melakukan persediaan. Kita nak bersaing dengan ribuan calon yang lain. Biar mereka semua tu cari soalan ramalan/bocor (ada ke?) Tapi anda fokus kepada persediaan untuk jawat jawatan dan jadi pegawai yang berwibawa. Prestij!

Tim Infokerjaya susun rujukan yang akan bantu anda tahun ini. Rujukan ini telah berjaya bantu calon-calon sejak tahun 2009 hingga sesi peperiksaan terakhir 2016.

Ini panduan lengkap yang anda perlukan...

whatsapp-image-2016-11-29-at-12-05-41-pm

Panduan ini BUKAN buku tetapi ebook format PDF (softcopy) . Anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun ebook ini apabila bayaran disahkan

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Peperiksaan Pegawai Tadbir N29 Bukan Masalah Lagi...

Sila klik pautan tempahan di atas untuk melakukan tempahan, anda akan di bawa ke laman pilihan Pakej. Sila buat pilihan Pakej rujukan yang anda kehendaki dan ikut arahan selanjutnya di skrin.

Anda akan menerima rujukan anda setelah tempahan anda disahkan dalam masa 24 jam (maksimum). Jadi tunggu email pengesahan dari pihak kami.

Kepada Calon Yang Telah Mendaftar Sebelum Ini Pastikan Anda Semak Email Anda. Hebahan Jualan Akan Dilakukan Terus Ke Email Anda. Sila Semak Inbox (Promotion Tab atau Update Tab) Bagi Pengguna Gmail.

atau, Inbox dan SPAM Box Bagi Pengguna Yahoo Mail atau Hotmail.

Jangan Terlepas...

DISCLAIMER

Portal Pegawai Tadbir tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) mahupun mana-mana jabatan. Apa yang disediakan adalah bantuan persediaan calon untuk menduduki peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon