fbpx

Khas Untuk Calon PSEE Penolong Pegawai Tadbir Stor KKM 25 & 31 Oktober. Tempahan Rujukan Peperiksaan PSEE PPTN29 Stor KKM Telah Di Buka. Calon Boleh Daftar Nama & Email Di Bawah Dahulu atau Terus Buat Tempahan Melalui Pautan di Bawah.

Calon Berminat Perlu Daftar Ke Sistem Tempahan Di Bawah Terlebih Dahulu. Link Tempahan Akan Di Hantar Terus Ke INBOX Anda Nanti. Ikut Arahan Berikut.

Daftar Nama & Email Anda di Bawah Ke Dalam Sistem Tempahan Panduan Peperiksaan Pembantu Tadbir. Klik "DAFTAR" dan periksa email anda selepas itu. Email tempahan akan dihantar ke INBOX anda. Gunakan link di dalam email untuk buat tempahan rujukan anda

Pastikan anda daftar ke dalam sistem tempahan terlebih dahulu. Hebahan jualan hanya akan dilakukan ke email calon yang berdaftar dengan pihak kami sahaja.

Daftar Nama & Email Anda Secara PERCUMA di Bawah.
DAFTAR
We value your privacy and will never spam you

Sertai Chanel Telegram Penolong Pegawai Tadbir Di Bawah

Untuk pengguna smartphone, pastikan anda join channel rasmi Penolong Pegawai Tadbir KKM mengikut gred di Telegram. Ianya percuma. Oh ya, sebarang perkongsian tips, files berkaitan dasar, pentadbiran dan sebagainya akan dilakukan hanya di Channel Telegram sahaja.

Hebahan pantas berkaitan nota, dasar pentadbiran dan contoh soalan akan dilakukan melalui Telegram selain dari email yang bakal anda terima nanti.

Klik pautan berikut dan daftar masuk ke chanel Telegram Penolong Pegawai Tadbir KKM mengikut gred di bawah.

Hardcover-Book-MockUp